2017. augusztus 22. Mária, Marietta, Menyhért, Mirjam napja van. A Nap Budapesten 5 óra 47 perckor kel és 19 óra 45 perckor nyugszik.

Programajánló
in English
   

... és érdemes arra, hogy megismertessük egymással és a nagyvilággal, reméljük, hogy előbb-utóbb megtalálható lesz itt, ebben a "bárki által bővíthető képes lexikonban", mely jelenleg 5026 "képcsokrot" és 21688 képet tartalmaz.

A képaláírások melletti kis ikonra kattintva, az adott képet üdvözlőlapként elküldhetjük ismerősünknek.

Célunk - elsősorban saját felvételeken - bemutatni ill. összegyűjteni a magyarság értékeit a Kárpát-medencén belül és azon túl is.

Aki csak gyönyörködni szeretne, vagy tudását gyarapítani, az könnyen megtalálhatja a számára érdekes témát és helyet a rovásírásos táblákra kattintva vagy a legújabb képeket itt illetve a mozgó filmre kattintva nézheti meg.

Aki szép képekkel is rendelkezik (elektronikus formában) és szívesen gyarapítaná ezt a gyűjteményt, az itt (a Feltöltés táblára kattintva) megteheti. Csak ki kell választani az elküldendő képet, besorolni egy vagy több témába és megadni a földrajzi helyét. Ez még kiegészíthető rövid leírással és ha az "adományozó" úgy gondolja, akkor megadhatja nevét, emailjét, honlapját is.

Reméljük, hogy egyre többen lesznek olyanok, akik fényképezőgéppel járva a világot arra is gondolnak, hogy itt majd megoszthatják felvételeiket másokkal is.

   


További információ...
 (13 cikk)

"Csak addig maradhatunk fenn a népek tengerében, amíg történelmi hivatásunkat tejesíteni akarjuk. S amíg e mellett kitartunk, és kiállunk. Ne tartson senkitől és semmitől, az ezeréves nemzet."

Gróf Teleki Pál
2017.08.20

2014.05.18
(C) Polgár Ferenc 2004 - 2017